Toyota start productie C-HR weer op

Relevante nieuws items vanuit Media, Internet of TV. Let op! Plaats altijd een link of verwijzing naar de bron.
Gebruikersavatar
Axial63
Moderator/Forumbeheer
Moderator/Forumbeheer
Berichten: 1233
Lid geworden op: 24 okt 2016, 21:11
Locatie: Emmen [Dr]
Auto: Toyota Prius 3 & Yaris HSD

Toyota start productie C-HR weer op

Bericht door Axial63 »

Ook Corolla sedan mag weer
Toyota start productie C-HR weer op

Toyota pakt zijn Europese productie weer langzaam op. Na twee eerdere heropeningen, gaan vandaag de fabriekspoorten in Turkije ook weer open.
Toyota geeft deze week weer het startschot voor de productie in het Turkse Sakarya. Daar staat de zogenoemde TMMT-fabriek waar naast de Corolla sedan ook de C-HR gebouwd wordt. De productie zal in eerste instantie op kleine schaal worden opgepakt, later moet alles weer op volle toeren lopen. Door deze heropening moeten de werknemers van de Toyota Motor Manufactoring UK Deeside ook weer langzaam aan de slag, want daar in Wales worden de benzinemotoren en hybride aandrijflijnen voor deze twee auto’s in elkaar gezet.

Beide fabrieken sloten net als de rest halverwege maart hun deuren vanwege de uitbraak van het corona-virus. Nu veel Europese landen met versoepelende regels komen, laat Toyota de teugels ook weer wat vieren. Voordat iedereen in de fabrieken aan de slag mag, neemt Toyota uitgebreid de tijd om elke werknemer te informeren over de nieuwe werkomstandigheden. Eerder opende Toyota al zijn fabrieken in Frankrijk en Polen.

Bron: AutoWeek
Met vriendelijke groet, Alex

Mijn auto's op dit moment:
Prius III, 1.8 HSD Dynamic Business, Abyss Grey 2012
Yaris 1.5 HSD, Trend, Island Blue, 2017

Plaats reactie