Raar probleem met (interieur)verlichting

Specifieke technische aspecten, het rijden en het brandstofverbruik.
Gebruikersavatar
Sjummert
Lid
Lid
Berichten: 3
Lid geworden op: ma 02 dec, 2019 7:38
Locatie: Zuid-limburg
Auto: C-HR Hybrid Executive

ma 02 dec, 2019 10:59

Beste Axial63,

dank voor je snelle respons. Ik ga het vanavond uiteraard meteen proberen, maar volgens mij is het hele "voertuig" scherm onder instellingen leeg. Kan me vergissen, maar ik heb alle schermen meerdere malen nagezocht, zowel op het multimediasysteem als het kleine schermpje tussen de klokken.

wordt vervolgd.....

Gebruikersavatar
Axial63
Moderator/Forumbeheer
Moderator/Forumbeheer
Berichten: 777
Lid geworden op: ma 24 okt, 2016 21:11
Locatie: Emmen [Dr]
Auto: Toyota Prius 3 & Yaris HSD

ma 02 dec, 2019 11:20

Waarschijnlijk kan het alleen aangepast worden als de auto in 'P' staat, dus niet rijdend...
Prius III, Dynamic Business, Abyss Grey, 2012
&
Yaris 1.5 HSD, Trend, Island Blue, 2017

Gebruikersavatar
holyhead
Lid/donateur
Lid/donateur
Berichten: 270
Lid geworden op: do 03 nov, 2016 11:19
Auto: Toyota Corolla 2.0 Hybrid

ma 02 dec, 2019 11:27

Wat ik mij er nog van kan herinneren is dat je inderdaad een leeg scherm krijgt maar dan moet je drukken op de tekst (ik dacht instellingen) en
dan krijg je meer te zien. (is wat amateuristisch gemaakt).

Gebruikersavatar
CeHaEr
Lid/donateur
Lid/donateur
Berichten: 464
Lid geworden op: za 08 apr, 2017 14:25
Locatie: Randstad
Auto: C-HR Hybrid

ma 02 dec, 2019 19:57

Klopt, je komt in een menu van maar 1 regel.. en dan die regel nog even aantikken voor de onderliggende instellingen. :wink:
C-HR Hybrid Bitone Plus --- Genuine JDM styled and a lot of sh*t from China
Corolla Hybrid TS 2.0 Business Sport Intro --- Girlpower!

Gebruikersavatar
Sjummert
Lid
Lid
Berichten: 3
Lid geworden op: ma 02 dec, 2019 7:38
Locatie: Zuid-limburg
Auto: C-HR Hybrid Executive

ma 02 dec, 2019 19:59

En probleem is verholpen! Zowel interieur als exterieur tijd stond “uit”. Aangepast en probleem is opgelost!!!

Inderdaad aan te passen via “instellingen”, “ voertuig” (duurt alleen even na opstart voordat “voertuig” te selecteren is).
Vervolgens verschijnt een leeg scherm, waarop je inderdaad nog eens op de titel “voertuigaanpassing” moet klikken voordat menu zichtbaar wordt.

Dank voor jullie ondersteuning!

Plaats reactie
  • Informatie
  • Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers